Oscarový herec Matthew McConaughey pořádá bingo pro seniory v karanténě

Již jsme psali o několika celebritách, které se rozhodly jakýmkoliv originálním způsobem pomáhat v boji proti koronaviru. Teď se k nim přidal i herec Matthew McConaughey se svou rodinou. Oscarový herec společně se svou manželkou, dětmi a svou maminkou uspořádal online bingo pro obyvatele domova pro seniory. Takové zpestření jim jistě přišlo vhod.

Program je důležitý

Během karantény, ve které jsme nyní uvězněni kvůli pandemii koronaviru, je zapotřebí mít pořád nějaký program. Jinak by také hrozilo, že se z toho všeho zblázníme. Zábava a dobrá hra k tomu je ideálním prostředkem, jak se zabavit. A protože senioři patří mezi nejohroženější skupinu obyvatel vůbec, je potřeba se jim zvláště věnovat. To dobře ví i herec Matthew McConaughey. Ten sezval svou rodinu a společně uspořádali výjimečný večer u oblíbené hry seniorů – u binga.

Jde to i na dálku

Prostřednictvím velkého konferenčního hovoru četl herec se svou ženou Camilou Alves, jejich dvěma dětmi a hercovou maminkou Kay, čísla pro hru bingo. Senioři byli nadšení, a herci s jeho rodinou originálním způsobem také poděkovali. Každý z nich na zelený papír napsal nějakou oblíbenou hlášku z hercových filmů.

A že těch bylo. Matthew McConaughey byl zpočátku své kariéry znám především z romantických komedií, když pak později začal brát i vážnější role, ukázalo se to jako velmi dobrý tah. Herec nejvíce zazářil ve snímku natočeném podle skutečných událostí – Klub poslední naděje. Za roli muže, který se dozvídá, že má HIV a později začne pašovat do země nelegální léky k ulevení od příznaků nemoci, herec získal v roce 2014 svého prvního Oscara.

Tímto gestem ještě více stoupne jeho popularita. Minimálně u seniorů.

Autor: Vlastimil Vachta
zavřít reklamu