Zacvičte si s Chrisem Hemsworthem. Známý herec nabádá lidi, aby v karanténě nezlenivěli, a nabízí virtuální trénink zdarma

Filmový Thor si chce udržovat svou vypracovanou a svalnatou postavu, i když musí být doma v karanténě. A nabádá k tomu také své fanoušky. Aby je motivoval a pomohl jim s tréninkem, přišel s nápadem, jak prostřednictvím fitness společnosti Center, pomůže lidem bezplatně se cvičením. I když se vám nechce moc hýbat, je to skvělá příležitost, jak vidět oblíbeného herce při cvičení. Dámy, přidaly byste se?

Izolace nás nezastaví

Chris Hemsworth svou nabídkou reagoval na vyjádření fanoušků, že jsou teď doma uzamčení v izolaci a neví, co s časem. Na svém Instagramu tak nahrál video, ve kterém vybízí fanoušky, aby přijali jeho výzvu a zapojili se s ním do trénování. Službu nabízí prostřednictvím fitness společnosti Center, a protože jsme v krizi, tak samozřejmě zdarma. Australského herce na sociálních sítích sleduje přes 38,8 milionů fanoušků, kolik z nich se asi přidá?

Cvičením proti koronaviru

I odborníci se shodují, že v boji s touto zákeřnou nemocí, která momentálně sužuje celý svět, nám může pomoci i fyzická aktivita a dobrá kondice. Cvičení pohladí také na duši, a pomůže nám do každodenního stereotypu vnést trošku řádu a pravidelnosti. Fyzická aktivita pomůže také zvýšit sebevědomí, zlepší náladu a kvalitu spánku, a především nám dodá energii. To všechno v těchto těžkých časech potřebujeme. Cvičením se navíc snižuje riziko stresu a deprese, a ruku na srdce, to nám některým skutečně hrozí.

Představitel filmového Thora se tak snaží jít příkladem a vyzval všechny k tomu, aby se v těchto nejistých časech zaměřili na tři pro něj nejdůležitější pilíře – zdravější a šťastnější pohyb, výživu a fyzickou zdatnost.

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu