Představitelé Přátel konečně potvrdili, že se vracejí na obrazovky. Speciální díl odvysílá HBO Max

Už je to více než 15 let, co se slavní Přátelé objevili na obrazovkách naposledy. Během té doby se seriál opakovaně vysílá v reprízách po celém světě a zdá se, že ani po letech své fanoušky neztratili. Teď jsme se konečně všichni dočkali jejich návratu. Speciální nový díl má odvysílat HBO již v květnu. Na svých účtech na sociálních sítích to potvrdili přímo herci.

„Děje se to!“

Právě tímto krátkým popiskem a společnou fotkou, kterou kdysi šestice herců nafotila k propagaci seriálu, oznámila Jennifer Aniston představitelka Rachel, že se Přátelé vracejí. K ní se přidali i ostatní herci, jen Matt LeBlanc alias Joey místo promo fotografie zvolil fotografii ze seriálu MASH. Tímto originálním způsobem se potvrdilo to, o čem si celý svět šuškal už dlouho. Přátelé se skutečně před kameru vracejí, natočí jeden speciální díl, o kterém se už ví, že by se měl určitě nést ve stejném duchu, jak jsme u seriálu byli zvyklí.

Tušili jsme to

Anketa: Chtěli byste víc, než jen jednu speciální epizodu?
Celkem hlasů: 945

Už v listopadu se začaly objevovat zvěsti o tom, že se slavná šestice má sejít u natáčení zbrusu nového pokračování. V šou Ellen DeGeneres se v loňském roce objevila Jennifer Aniston a sama potvrdila, že by se ráda nového setkání přátel zúčastnila. A fanoušci začali šílet. Nyní je stoprocentně jasné, že se dočkáme. Nový díl odvysílá HBO Max. Sejde se v něm celá kompletní původní šestka herců, a to pod taktovkou tvůrců David Crane a Marta Kauffman.

HBO Max bude dostupné pouze v USA. Předpokládáme a věříme, že v ČR bude speciální epizoda přátel dostupná v rámci streamovací služby HBO GO.

Přijdou si na pěkný balík

Server Variety uvedl, že herci by měli během natáčení být také v rolích producentů. Za svou práci by pak každý z nich měl dostat dva a půl milionu dolarů, což je v přepočtu asi sedmapadesát milionů korun. A to je slušný balík. Přátelé ovšem patří k vůbec nejúspěšnějším projektům v televizní historii na přelomu tisíciletí. Není se tedy čemu divit.

Na jejich návrat čekáme už hodně dlouho.

Autor: Vlastimil Vachta
zavřít reklamu