Mašinka Tomáš a jeho přátele přicházejí do Netflixu. V ČR snad již v březnu 2020

Netflix slaví úspěchy na všech frontách a brzy si pod svá křídla převezme i oblíbené animované dětské příběhy mašinky Tomáše a jeho přátel. Do teď patřil Tomáš do stáje Nickelodeonu, od března letošního roku bude ale všechno jinak.

Jeho domovem bude Netflix

Netflix se hned v několika státech, a to včetně USA stane domovem mašinky Tomáše a jeho přátel již od 15. března 2020 a to na celou jeho již třiadvacátou sezónu. Na Netflixu by pak měla být později k dispozici i čtyřiadvacátá série tohoto oblíbeného dětského seriálu, ovšem o tom, zda přijde i další série, se zatím mnoho neví.

Parta, kterou známe už dlouho

Anketa: Máte rádi seriál Mašinka Tomáš?
Celkem hlasů: 1276

Mašinka Tomáš a jeho přátelé baví děti po celém světě již od roku 1984. Jde o britsko-americkou dětskou sérii, která sleduje dobrodružství mašinky jménem Tomáš a jeho přátel na ostrově Sodor. Přístup k novým sériím bude mít jistě USA, Velká Británie, Kanada, většina Evropy i Asie.

Netflix musí držet krok

Dětské pořady jsou také velmi důležité, dětští diváci umějí strávit před obrazovkami velkou spoustu času. A to ví moc dobře i Netflix, který chce udržet krok s Disney +. Proto neváhá investovat nemalé částky, aby se dostal do povědomí i mladších dětských diváků.

Tímto krokem jistě více získá na své popularitě. Prostřednictvím řady akvizic a dohod o výstupu, jako je například i ta s Nickelodeonem, se mu jistě podaří v dětském televizním světě setrvat. S cílem konkurovat novým službám i skutečnosti, že Netflix v budoucnu ztratí televizní produkci Dreamworks, je tohle jistě krok vpřed.

Na nové díly se těšíme.

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu