Nový rok s novými seriály. Na co se můžeme v roce 2020 těšit a co nám přinese Netflix nebo HBO GO

Sledujete rádi seriály a už se nemůžete dočkat co nového vám oblíbené internetové platformy HBO GO a Netflix přinesou v tomto roce? Věřte, že bude na co se dívat. My vám přinášíme malou ochutnávku a vypadá to na opravdu vydařený rok.

Dokumentární série McMilions

Populární herec Mark Wahlberg také občas něco produkuje. Nově je například podepsaný pod dokumentární sérií, které se zaměřuje na 90. léta a oblíbeného prodejce rychlého občerstvení McDonalds. Bývalý policista se vrhne do vyšetřování mnoha milionových podvodů, za kterými má stát právě tato obří světoznámá společnost.

The Outsider

Již v lednu 2020 chystá HBO GO představit nový seriál, který vznikl na motivy knižní předlohy známého spisovatele Stephena Kinga. Děj se bude odehrávat v malém městečku v Oklahomě, kde bylo nalezeno tělo mrtvého malého chlapce. Stojí snad za jeho vraždou místní učitel, který je jako první podezřelý ale má na první pohled dokonalé alibi?

Spiknutí proti Americe

Jste milovníci historie a nevadí vám ani trošku předělaný a smyšlený děj? Tak to se vám určitě bude zamlouvat novinka s názvem Spiknutí proti Americe. V hlavních rolích se představí například Winona Ryder nebo John Turturro. Děj seriálu se točí kolem situace, kdy Spojené státy americké začnou sympatizovat s Adolfem Hitlerem a jeho nacistickým Německem. Začíná tak hon na americké Židy.

The Third Day

Nejen Mark Wahlberg, ale i slavný Brad Pitt čas od času něco produkuje. V tomto případě si vzal pod křídla tento mysteriózní seriál, ve kterém si zahrál charismatický Jude Law. Děj se odehrává na tajemném ostrově a jeho tamní obyvatelé si chtějí za každou cenu ochránit své tradice a také soukromí. Jenže hlavního hrdinu tohle místo až nebezpečně přitahuje. Co se asi bude dít? To se dozvíme v celkem šesti epizodách.

Narcos: Mexiko 2

Netflix zanedlouho chystá vypustit mezi diváky i tolik očekávanou další řadu nesmírně populárního seriálu Narcos, který mapuje život legendárního narkobarona Pabla Escobara. Na seriál se můžeme těšit už v únoru, a jelikož jeho první řada měla neskutečný ohlas, jsme velmi zvědaví, co přinese jeho druhá řada.

Těšíte se také na nové seriály?

Autor: Vlastimil Vachta
zavřít reklamu