Jízdu vlakem v novém seriálu Snowpiercer si vychutná i Sean Bean alias Boromir z Pána prstenů. A fanoušci se ptají, přežije tentokrát?

Dokáže představitel Boromira z prvního dílu Pána prstenů nebo Neda Starka ze Hry o trůny konečně ve své roli přežít až do konce? Na to si budeme muset ještě chvilku počkat, zatím si můžete třeba vsadit.

Žhavá novinka, jak asi dopadne?

Už v průběhu příštího roku se chystá premiéra nového seriálu Snowpiecer. Děj se bude točit okolo jízdy ve vlaku, který objíždí Zemi pořád dokola, protože kolem není nic než zmrzlá krajina bez života. Tvůrci už dopředu avizovali také druhou řadu, ve které se má objevit slavný herec Sean Bean. A protože právě on je proslulý tím, že v téměř každé své roli jej čeká krutý osud, fanoušky zajímá, zda tentokrát se mu podaří dojet vlakem až do cíle.

Umře Sean Bean? Napínavější než samotný děj

Pro ty, kteří znají Seana Beana, a znají kampaň jeho fanouškovské základny, s názvem Nezabíjejte Seana Beana, jistě vědí, o čem je řeč. Herec doslova proslul tím, že jej na place vždy čeká ten stejný osud a jeho hrdinové pokaždé skončí stejně, zemřou. Sám herec nedávno prohlásil, že už toho má dost a dál odmítá být nejzabíjenějším hercem. Proto teď vyvolává řadu spekulací jeho účinkování v novém seriálu, který je sám o sobě dost katastrofický. Možná se Boromir z Pána prstenů skutečně konečně dočká a ve vlaku plném posledních přeživších zůstane až do konce.

Vlak, který nikde nestaví

Seriál Snowpiecer se bude točit okolo posledních obyvatel lidstva, kteří poté, co se ze Země stala jen zamrzlá pustina. Přečivší skončili ve vlaku, který jezdí pořád dokola. A jelikož se to ve vlaku hemží lidmi z různých sociálních vrstev a lidmi s různými názory a pohledy na život, nebude o napjaté situace nouze. Seriál je adaptací slavného a oceňovaného televizního filmu i komiksu, které nesou stejné jméno. Příběh o zbytku posledních lidí slibuje skvělou podívanou a zajímavé osudy. V prvních deseti epizodách se budeme mít šanci seznámit s hlavními hrdiny, ke kterým ale přibudou další právě v druhé řadě, už i se Seanem Beanem.

Podaří se mu tentokrát přežít, co myslíte?

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu