Na co zajít do kina v listopadu. Kinotipy, které potěší malé i velké.

K podzimu filmy patří. A nejnovější nálož listopadových premiér jistě potěší všechny fanoušky filmu. Do kina můžete vyrazit sami, s přáteli ale doma nezapomeňte ani děti. A na co se tedy můžete těšit během listopadu v našich kinech?

Ženská na vrcholu

Od 7. 11. zamíří do kin nová česká zimní komedie s Annou Polívkovou v hlavní roli. Ta si zde zahraje svobodnou maminku osmiletého kluka Mikuláše, se kterým zamíří oslavit advent na hory. Ve vysokohorské chatě Samota pak narazí na dva muže, a i když o žádné seznamování moc nestojí, osud jí přichystal něco jiného. Svérázná maminka se ale se vším statečně popere a nakonec z nich bude partička, která se na horách rozhodně nebude nudit. A to ještě netuší, že se za nimi na hory chystá také její maminka a tatínek. Vždyť jsou Vánoce a o svátcích má být přece rodina spolu ať už kdekoliv. Příjemná komedie vás navnadí na nadcházející vánoční svátky.

Bitva u Midway

Nový válečný velkofilm vypráví příběhy příslušníků amerického námořnictva a letectva během bitvy o Midway za druhé světové války. Snímek slibuje velkolepou podívanou a především pohled na bitvu samotnou tak, jak jste ji ještě nikdy neviděli. Kromě toho film láká také na hvězdné herecké obsazení. Těšit se můžete na skvělé herce jako je Luke Evans, Woody Harrelson, Patrick Wilson, Aaron Eckhart nebo Nick Jonas. Jednu z nejdůležitějších námořních bitev druhé světové války film přiblíží i z té druhé strany, ze strany protivníka, Japonců. Do kin film dorazí 7. 11.

Charlieho andílci

Sexy vyšetřovatelky se vrací na scénu. Tři elitní vyšetřovatelky budou opět lovit zločince s podporou svého tajného šéfa Charlieho. Jde už o několikátou verzi tohoto příběhu. Zda bude film stejně úspěšný, jako jeho verze z roku 2000, se uvidí. Každopádně pokud vás tahle akční podívaná bere, na film si určitě zajděte, v českých kinech bude k vidění od 14. 11.

Ledové království 2

Všechny děti se konečně dočkají. Po obrovském úspěchu prvního dílubylo nad slunce jasné, že se musíme dočkat také pokračování. A oblíbená pohádka se vrací. Těšit se můžete na všechny známé hrdiny, princezny Annu a Elsu, Kristoffa, Olafa i Swena. Tentokrát se královna Elsa vydá se svými přáteli na dobrodružnou cestu a už se nebude obávat, že je příliš mocná. Právě naopak, bude doufat, že je mocná dost. Protože není jediná, která oplývá kouzelnou mocí. Do kina s dětmi můžete vyrazit od 21. 11.

Last Christmas

Vánoční kouzelný čas, Londýn a atmosféra jako v Lásce nebeské a jedna zoufalka, ve které možná uvidíte Bridget Jonesovou. Kate je věčná smolařka, snad nikdy se nedokáže správně rozhodnout, nemůže si najít toho správného chlapa a provází ji jedna katastrofa za druhou. Na sobě má kostým vánočního skřítka, pracuje v obchodě s vánočním zbožím a v hlavě si pořád dokola brouká písničku od George Michaela Last Christmas. Tak trošku bláznivou Kate ale tyhle Vánoce čeká víc, než si vůbec umí představit. Vánočně laděná romantická komedie vám navodí tu správnou sváteční atmosféru. V kinech bude k vidění od 28. 11.

Už máte svého favorita?

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu