Slavní příbuzní slavných. Věděli jste, že tahle slavná jména pojí příbuzenské vztahy?

Řada celebrit, které my považujeme za slavné, mají ještě slavnější příbuzné. Schválně, uhodli byste, že tyto osobnosti pojí nějaké příbuzenské pouto?

Oona Chaplin

Tak v tomto případě nám velmi napoví jen samotné příjmení krásné herečky. Jde o vnučku slavného komika Charlieho Chaplina. Oona navíc nezdědila jen slavné příjmení ale i neobvyklé jméno po své babičce. Oona je pak dcerou herečky Geraldiny Chaplinové. Zdá se, že v této rodině jsou všichni slavní. Oona už je třetí hereckou generací v rodině.

Tom Hanks

V tomto případě budete zcela jistě velmi mile překvapení. Sám velký Tom Hanks má i jednoho ještě většího velikána za svého předka. A tím je sám americký prezident Abraham Lincoln. Hollywoodský herec je s tímto prezidentem spřízněný s matčiny strany.

Chris Pine

Americký herec pochází z herecké rodiny. Oba jeho rodiče se živili jako herci a jeho babička také. Tu možná budete znát. Jmenovala se Anne Gwynne a proslavila se zejména natáčením hororů. Její křik byl neuvěřitelný. Dokonce se proslavila se jako královna křiku.

Helen Bonham Carter

Herečka známá z filmů o Harrym Potterovi má stejně jako Tom Hanks předky v politické sféře. Jejím pradědečkem byl totiž bývalý britský premiér Herbert Henry Asquith.

Harry Lloyd

Sympatický herec se také může ve svém rodokmenu pochlubit jedním velkým a slavným jménem historie. Harry Lloyd je prapravnukem spisovatele Charlese Dickense.

Tuki Brando

Tuki Brando vystudoval medicínu, ale živí se jako úspěšný a vyhledávaný model. Fešák je po svém dědečkovi Marlonovi Brando. Po slavném herci tak Tuki nezdědil jen slavné jméno, ale také typické výrazné rysy ve tváři. Není tak divu, že se mu v modelingové branži tak daří. A tento pohledný mladík si své úspěchy jistě zaslouží. Moc štěstí v životě totiž neměl. Jeho otce zabili ještě než se narodil, když byl Tuki malý a měl pouhých 5 let, jeho matka spáchala sebevraždu a nakonec mu zemřel i slavný dědeček, který svého vnuka ještě stihnul vyškrtnout ze závěti.

Tak řekli byste do nich, že jde o příbuzné?

 

Autor: Vlastimil Vachta
zavřít reklamu