Pamatujete si na seriál Krok za krokem? Už je to 21 let, co se přestal natáčet. Podívejte se, jak se za tu dobu změnili jeho hlavní hrdinové.

Krok za krokem. Dnes už legendární a pořád velmi oblíbený americký sitcom o jedné hodně velké rodině. Po revoluci šlo o jeden z prvních komediálních seriálů, který se dostal do tehdejšího Československa. A hned si získal mnoho nadšených diváků, kteří pravidelně sledovali u obrazovek příběhy této neobyčejné a trošku bláznivé rodinky.

Letos uplynulo už 21 let od doby, kdy se Krok za krokem přestal natáčet. Samozřejmě, že se všichni herci od této doby znatelně změnili. Někdo už se herectví přestal věnovat, jiní se v šoubyznysu drží pořád. Jak to je s nimi dnes a jak vypadají? Budete koukat.

Patrick Duffy alias Frank Lambert

Herce si jistě všichni pamatujete také jako Bobbyho Ewinga ze seriálu Dallas. Přímo z Dallasu totiž naskočil do role hlavy rodiny Lambertových a Fosterových v Kroku za krokem. Dnes už je fešák Frank ve věku dědečka ale v menších rolích se na televizních obrazovkách objevuje pořád. Loni mu zemřela manželka, kterou si bral už v roce 1974. Rodinu ale má kolem sebe dost velkou. Těšit se může ze svých dvou potomků, kteří mu nadělili dohromady čtyři vnoučata.

Suzanne Somers alias Carol Foster Lambert

Suzanne se herectví už moc nevěnuje a na svůj věk vypadá pořád dobře. Mluví se o ní ve společnosti pořád, protože napsala několik knih. Především o dietách, dvě biografie a jednu knížku poezie. Prodělala rakovinu prsu, kterou se ji podařilo porazit. Pak se začala zajímat o alternativní způsoby léčby a tak trošku se obula do chemoterapií a léčebných postupů doktorů. Dokonce se vyjádřila, že nemá ráda mamograf, a že věří, že víc škodí než pomáhá. Je považována za tak trošku kontroverzní osobu, ovšem každý má právo na svůj názor.

Christine Lakin alias Al Lambert

Z malé Al, která se v začátcích seriálu oblékala jako kluk a měla ráda sporty, vyrostla krásná, elegantní a usměvavá dáma. Dnes jí táhne na čtyřicet a má s manželem dvě děti. Žije poklidným, spokojeným rodinným životem a vypadá, že jí skutečně ke štěstí nic nechybí. I po skončení seriálu se nadále věnuje herectví, jako jedna z mála herců ze slavné televizní rodiny. Vidět jste ji mohli například v seriálu Veronica Mars nebo CSI: Miami.

Sasha Mitchell alias Cody Lambert

Zahrál si asi nejoblíbenější postavu v seriálu. Kouďáka prostě milovali všichni. Nejen, že byl vtipný a vždy svůj, byl to i hodně velký krasavec. Seriál mu pomohl nastartovat hereckou kariéru. Kromě hraní se věnuje ještě bojovým sportům. Když si zahrál ve filmu Kickboxer 2 – Cesta zpátky, ženy na něm mohly oči nechat. I ve skutečnosti boxuje a je majitelem černého pásku.

Dnes je mu padesát a je to pořádná hora svalů. Během natáčení Kroku za krokem ho postihla hodně nemilá aféra, když ho bývalá manželka, se kterou se v té době rozváděl, obvinila z domácího násilí. Přesně kvůli tomu seriál i na chvíli opustil. Tvůrci se báli kritiky a o dobrou pověst seriálu. Když se ale obvinění nepotvrdilo a jeho jméno bylo zase očištěno, do seriálu se vrátil a zůstal v něm až do konce.

Staci Keanan alias Dana Foster

Staci Keanan není její skutečné jméno. To zní Anastasia Sagorsky, herečka si ho nechala změnit, aby si její jméno lidé v Americe lépe pamatovali, má totiž ruské kořeny. Její matka ji jako malou brala na konkurzy už od plenek. Herectví se věnuje pořád, ale jde vždy jen o menší role. Jí to ovšem nevadí. Něco měla se svou seriálovou rolí Dany společného. A to touhu po vzdělání. Kromě herecké kariéry si tak stihla herečka udělat i vysokou školu.

Zbytek herců se stáhl do ústraní, co o nich dnes víme?

  • Brandon Call alias J. T. Lambert se stáhl úplně a moc toho o něm nevíme. Když jel tehdy z natáčení seriálu byl postřelen do obou paží a od té doby trpěl strachem z lidí a přestal se na veřejnosti ukazovat. Ví se jen to, že žije klasickým rodinným americkým životem, pracuje na benzince, má manželku a dceru a podle všeho je přesně takto spokojený.
  • Angela Watson alias parádnice Karen Foster sice zůstala v branži ale dnes už sama nehraje. Pomáhá mladým hercům a herečkám nastartovat jejich kariéru a dává jim rady, jak se v konkurenci šoubyznysu pohybovat.
  • Josh Byrne alias Brendan Lambert je dnes úplně k nepoznání. Herectví se už nevěnuje a na své mládí, které prožil v seriálu, nerad vzpomíná.
  • Christopher Castile alias Mark Foster dnes učí na střední škole dějepis. Šel tak trošku ve šlépějích své seriálové postavy až příliš moc chytrého Marka.

Poznáváte ještě své oblíbené hrdiny?

 

 

 

 

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu