Na co v říjnu zajít do kina? Premiéru bude mít nový Joker a objeví se i Angelina Jolie jako královna Zloba. Těšíte se?

Asi nejočekávanějším říjnovým snímkem je nový film se slavným Jokerem. Jak si v roli povede Joaquin Phoenix? Do kina v říjnu ale můžete vzít i své ratolesti. Na co všechno se tedy můžeme těšit? Tady je malá ochutnávka říjnových filmových premiér.

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

Jako každá slavná dětská postavička i ovečka Shaun se dočkala svého celovečerního filmu. Tentokrát všechny děti i dospělé potěší svým dobrodružstvím, které zažije při setkání s mimozemšťany. I vtipně zvolený název napovídá, že o zábavu nebude nouze. Pokud se bojíte, že se během sledování filmu budete nudit, tak rozhodně nebudete. Film patří do kategorie animáky pro každého. Děti si přijdou na své a dospělí se pobaví. Film je totiž nabitý vtipnými hláškami a funguje i tak trošku jako parodie na slavné filmy o marťanech. Tvůrci se inspirovali a na paškál si vzali Aktu X, ET mimozemšťana i film Příchozí. Snímek má českou premiéru 3. října.

Joker

Naposledy v ikonické roli Jokera bravurně zazářil dnes již bohužel zesnulý herec Heath Ledger. Média dokonce psala o tom, že právě náročná příprava na tuto roli ho nakonec stála život, protože se uzavřel do sebe a začal brát léky. Každopádně na plátně předvedl obdivuhodný výkon a nyní se ve stejné roli představí Joaquin Phoenix. Jak si v roli podivínského chlapíka, který balancuje mezi realitou a šílenstvím povede on? Ulice Gothamu se opět otevřou od 3. října v českých kinech.

Zloba: Královna všeho zlého

Úžasná Angelina Jolie se vrací opět jako temná královna Zloba. A šušká se, že předvedla opět skvělý výkon. Po delší době se tak v plné síle opět představí na plátnech kin. Královna Zloba si žije na Čarovných Blatech a malá Růženka, kterou vychovala, už vyrostla v dospělou ženu. V zemi ale stále přetrvává věčná nenávist mezi obyčejnými lidmi a kouzelnými bytostmi. Nadějí je jen plánovaný sňatek princezny Růženky. Ale jak už to tak bývá, všechno nejde podle plánu. V této nekonečné válce se nakonec Růženka a Zloba postaví každá na jinou stranu. Jak to dopadne? Na to se přijďte podívat do kin. Premiéra je 17. října.

Terminátor: Temný osud

Nezničitelný svalovec Arnold Schwarzenegger je zpět. Vrací se ve své ikonické a dost možná nejslavnější roli. Po jeho boku se vrací na plátna i Linda Hamilton. Tentokrát bude snímek navazovat přímo na druhý díl série. Na všechny ostatní Terminátorovy filmy tak můžete zapomenout. Poslední díl Terminátor: Genesis se nesetkal s příliš velkým úspěchem. Podaří se tentokrát napravit reputaci? V pořadí jde už od šestého Terminátora. Chybět nebudou akční scény i honičky a velká dávka napětí. Jste zvědaví? Do kina můžete vyrazit od 31. října.

Už máte svého favorita?

 

 

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu