Tv tipy na tento týden… I tentokrát na nás v televizním programu čeká pár zajímavých kousků

Že v televizi nikdy nic nedávají a je to jen ztráta času? Sto lidí, sto chutí. My jsme pro vás vybrali to nejlepší z televizního programu na tento týden. A zase taková katastrofa to není. Přesvědčte se sami.

Začátek televizního týdne bude poměrně slušný

Co čekat hned zkraje týdne, tedy v pondělí? Vyloženě pro ženy je připravena romantická komedie 27 šatů. Vysílat ji bude Prima Max od 20:00. Pro trošku silnější nátury odvysílá Nova Cinema od 20:00 akční krimidrama Výkupné s Melem Gibsonem v hlavní roli. Ten se jako zoufalý otec rozhodne jednat na vlastní pěst a zachránit svého syna ze spárů únosců. Na úterní večer se mohou těšit všichni milovníci westernu. Snímek Opravdová kuráž si vychutnejte, od 20:00 na Prima Max. Láká vás raději sci-fi? Tak to vás potěší stanice Nova Cinema, která odvysílá od 20:00 film Stroj času.

Nesnesitelná krutost nebo Harry Brown

Středeční večer u televizních obrazovek také nebude úplně k zahození. Komedie s Georgem Clooneym a Catherine Zetou-Jones s názvem Nesnesitelná krutost poběží od 20:00 na Nova Cinema. Kontroverzní snímek o násilí a agresivitě mládeže Harry Brown odvysílá Prima Max od 22:15.

Příběh sleduje každodenní pouť osamělého muže chaotickým světem, kterému vládnou drogy a násilí. V hlavní roli Harryho Browna se představí Michael Caine. Čtvrteční osmá hodina večerní bude na Prima Max opět patřit českému filmu. Tentokrát půjde o kriminální snímek Strach. A hned po něm od 22:15 se představí Liam Neeson v historickém dramatu Rob Roy.

Vyplatí se o víkendu zůstat doma u televize?

V pátek se opět můžete těšit na rodinnou animovanou podívanou, tentokrát s filmem Zataženo, občas trakaře. Pohádku odvysílá Nova Cinema od 20:00. Až půjdou děti do postýlek, nepřepínejte. Od 21:40 přijde na scénu historická podívaná v dramatu Královna Alžběta.

I v sobotu si můžete udělat hezký rodinný večer. Tentokrát si program pro malé i velké připravila Prima Cool. Manut, lenochod a šavlozubý tygr se vydají zachránit lidské dítě od 20.00 v oblíbeném animovaném snímku Doba ledová. To Prima Max nabídne snímek z řady Bondovek. Tentokrát se tajný agent 007 s povolením zabíjet představí, ve filmu Casino Royale.

V neděli se můžete zasmát nebo si u obrazovek poplakat. Romantické historické drama z občanské války je poutavé i dojemné zároveň. Návrat do Cold Mountain odvysílá Prima Max od 20:00. Lehčí žánr pak čeká na Primě od 20:15. Užít si zde můžete českou komedii, Hodinový manžel.

Už máte svého filmového favorita?

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu