Na co se můžete těšit na televizních obrazovkách v posledním prázdninovém týdnu? Rozlučte se s prázdninami třeba s další řadou skvělé talentové show.

Čeká nás poslední prázdninový týden a zatímco děti čeká ještě týden volna, na obrazovky se už pomalu vrací všechny pravidelné pořady a seriály.  V tomto týdnu si nenechejte ujít legendární muzikál, české válečné drama a v pátek novou řadu Česko Slovensko má talent. Vrací se ovšem už i Ordinace v Růžové zahradě nebo Krejzovi.

Začátek týdne s Pomádou nebo Ordinací v růžové zahradě

Hned zkraje týdne v pondělí se můžete těšit na stanici ČT 2 na slavný muzikál Pomáda s Johnem Travoltou a Olívií Newton-John v hlavních rolích. Od 20:00 se vraťte se do středoškolských let. V době svého uvedení v roce 1978 patřil film k těm nejnavštěvovanějším snímkům ve všech zemích. Příběh plný lásky a písniček vás vrátí do krásných mladých let.

V úterý uvede ČT 2 od 20:00 české drama z období druhé světové války s názvem 7 dní hříchů. Koprodukční snímek české televize je inspirován skutečnými událostmi, které se odehrály v sedmi poválečných dnech na Šumpersku roku 1945. Od úterý se ale už vrací na obrazovky televize Nova také příběhy doktorů a sestřiček ze seriálu Ordinace v růžové zahradě a na Primu seriál z rodinného prostředí Krejzovi. Oběma seriálům budou patřit obvyklé hlavní vysílací časy vždy v úterý a ve čtvrtek.

 

Výměna manželek a Malé lásky

Ve středu už se budeme pomalu vracet do zaběhnutých kolejí s pořady, které jste si oblíbili. Těšit se můžete na novou řadu reality show Výměna manželek a Malé lásky. Nová řada výměny opět slibuje drsné rodinné podmínky, špínu, nepořádek i ošklivé hádky. Hned potom ve 21:35 odstartují nové příběhy maminek těsně před porodem. Pořad plný emocí si také rychle našel oblibu diváků. Pokud máte rádi českou klasiku, potěší vás ve čtvrtek drama Zámek v Čechách. Od 20:00 ho bude vysílat ČT 2.

Televizní víkend odstartuje talentovou soutěží

Vstupte opět do světa skvělých výkonů soutěžících z celého světa v soutěžní show, Česko Slovensko má talent. První díl bude Prima vysílat v pátek od 20:15. Rodinná podívaná vás bude čekat i na ČT 1, kde od 20:00 můžete zhlédnout oblíbenou českou pohádku Nesmrtelná teta. V sobotu se můžete těšit na velkofilm Kong: Ostrov lebek od 20:20 na Nově a na kriminální seriál televize Prima Temný kraj od 20:15. V neděli nezapomeňte zahnat děti brzo do postýlek a vy si užijte film inspirovaný skutečnými událostmi Útěk ze Sibiře. Drama vysílá Nova Cinema od 20:00.

Užijte si nový týden se skvělými pořady i seriály, na které jste se už určitě také těšili.

 

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu