Tak tohle se opravdu nepovedlo. Podívejte se s námi na ty nejhorší filmy roku 2019

Ne vždycky se všechno musí nutně podařit a s filmy je to stejné. My jsme pro vás připravili ty vůbec nejhorší filmy, které jsme za uplynulý rok 2019 mohli vidět v kinech. Budete s námi souhlasit?

Blíženec

Ani Will Smith není zárukou úspěšného a výdělečného trháku. To jsme se mohli přesvědčit na vlastní kůži, když jsme se vydali do kina na film Blíženec. Digitální omlazení slavného herce nikoho příliš nezaujalo a ani příběh diváky nijak zvlášť nenadchl. Poměrně dost očekávaný film se tak nakonec stal naprostým propadákem.

Dokonalé repliky

Upřímně, slyšeli jste vůbec někdy o tomto filmu? Hádáme, že moc lidí o něm skutečně ani nemá ponětí. I když tato sci-fi s Keanu Reevesem má docela nadějný scénář, v kinech nikoho moc film nezajímal a svědčí o tom i mizerné výdělky. Tahle sci-fi pojednává o vědci, který naklonuje svou již mrtvou rodinu. Našeho hlavního hrdinu ale ani špatné role neodrazují a vůbec se jich nebojí, je známý tím, že mu nejde až tolik o úspěch. A za to před ním smekáme.

Playmobil ve filmu

Tento animák vzbudil za uplynulý rok snad ten úplně největší nezájem ze všech. Ve Spojených státech film vydělal pouhý milion dolarů, což je opravdu velmi bídný výsledek. Celosvětově to pak bylo něco přes třináct milionů ale, když vezmeme v potaz, že rozpočet filmu bylo čtyřicet milionů dolarů, jde opravdu o ubohou almužnu.

Stehlík

Tento snímek v kinech také zaznamenal jen málokdo. I když si v něm zahrála slavná a hvězdná Nicole Kidman, ani ona diváky nenalákala. Film navíc neměl ani zrovna nejlepší recenze a u diváků zcela propadnul a to i přesto, že byl natočen podle slavného stejnojmenného románu.

X-Men: Dark Phoenix

Mělo jít o loučení ve velkém stylu, ale nakonec to studio jen velmi oplakalo, protože finance, které do filmu vložili se jim ani stěží nevrátily. Odhaduje se, že film byl ztrátový až do výše sta milionů dolarů, což je opravdu slušná sumička. Jinak velmi vydařená série tak měla ten nejhorší možný konec, jaký si opravdu nezasloužila.

Snad bude ten letošní rok mnohem úspěšnější.

Autor: Karel Mareš
zavřít reklamu